Wat
Voor
Over

Klanten vertellen

Hier is plaats voor een optionele inleiding.

Christophe is uitzonderlijk goed op de hoogte van wat vandaag kan in klimatisering én werkt op maat van de bouwer en zijn wensen. Comfort is nu eenmaal voor iedereen anders. Dat hij bij onverwachte problemen zo flexibel meezoekt naar oplossingen, is echt cruciaal voor ons als architect.

Aurélie Van Calenbergh - Architect bij Burobill
Lees verder

Dankzij Christophe’s werk kunnen we comfort doorheen het jaar, óók in de zomer, echt garanderen aan onze klanten. We beslisten onlangs om Christophe in te schakelen bij ieder nieuwbouw- of renovatieproject. Onze bouwers geven één voor één aan dat ze blij waren dat hij erbij was. De investering betaalt zichzelf gewoon terug.

Iwan Vermeirsch - Architect bij Inzicht Architecten
Lees verder

Christophe baseert zich niet op pieken in verbruik om een installatie samen te stellen. Met een gebouwsimulatie, ken je het comfort doorheen het jaar én het verbruik. Daardoor vermijden we overkill en het technisch ontwerp, waar Christophe ook voor instaat, is vaak veel eenvoudiger dan gedacht.

Peter Demeulemeester - Installateur bij Techbox
Lees verder

Christophe gaat niet uit van aannames. ‘Meten is weten’ is zijn advies en dat werkt: Hij wees ons op gebouwtechnische aanpassingen waarmee we 30 % besparen op de energiekost. Ons leefcomfort is heel het jaar door aangenaam en in een volgende fase van onze renovatie stappen we wellicht af van fossiele brandstoffen. Precies wat we wilden!

Peter Geldhof - Particulier
Lees verder

Dankzij Christophe’s rekenwerk, wisten we zwart of wit wat ons comfort zou zijn bij hitte en koude. Sindsdien zeggen we iedere zomer: ‘Blij dat we dit gedaan hebben.’ Zijn werk geeft veel gemoedsrust als je gefaseerd verbouwt. Geen overkill, maar de juiste stappen in de juiste volgorde. Onze woning is echt futureproof.

Stephanie Scheirlynck - Bouwer bij Project Osse
Lees verder